Monday, 19 December 2011

My UltraWoman TerHevattt !

Hey , sebub die jekh aku nak update blog ariari . hurm . aku happy dengan die sebub ape , setiap malam aku SuperSaver dengan die . hee , yg penting . aku gilirgilir dengan die . smalam turn aku SS dgn die . ari nie die plak yg SS aku . sumpah aku happy gile dgn die . auwwwmmm . aku paling suke bile die ucap kawt aku . ILOVEYOUMORETHANEVERYTHING .  mmg happy bile aku dengar mcm tu . aku kalau bole nak die happy jekh dengan aku . setiap malam die request LAGU dari aku . so aku nyanyikan jekh lha . walau pon aku tahu suare aku sememangnye x sedap . tapi die tetap sudi dengar . hurm , sometime aku suke touching dengan die . then semestinyeee die akan pujok aku . HAHA ! bagi aku die perfect , even orang laen kate tak ken . cukop sempurne buat aku . die jujo dgn aku . walaupon kadang2 die nie menipu aku . HAhA ! ok die kasar , kasar jugak . tapi sometime die manje gile dengan aku . hurmm , die suke ckp , CAKAP SOMETHING YG PENTING KAWT BEBY .  even aku pon nakal suke ckp ILOVEYOU banyak kali . kdg2 tu aku suke tanye bende yg same berulang kali . then die akan kate . BIE GILE LHA ! klakar lha die nieee . ok aku cume mempertahankan hubungan aku dengan die 





                           INTAN SHAHIERAH AMANY

Intan Shahierah Amany

Who is she ? it's she my sister ? mt friend ? my cousin ? not she is my wonderfull wonder women . yeah , due minggu single mmg bagi korang kejup , tapi bagi aku lamee owhhh ! HAHA ! she beautiful right ? HAHA ! x expect pon die leh jadi GF aku . HAHA ! terkejot jugak ken . sweet kowt die . semanis manis madu . HAHA ! for kali nie aku akan jage die . aku syg die . syg die sgtsgt . be my girl ok sayang . you are everything for me . yeah , and aku demam x larat nak tulis panjangpanjang .





            
Iloveyoumorethatyouwilleverknow